Haugholt Anlegg’s service AS

Ledige stillinger

Haugholt Anlegg’s service AS er stedet å jobbe!

LEDIG 100% STILLING SOM KRANFØRER

Er du en person som liker å jobbe ute? Trives du med variert og fysisk arbeid? Har du førerkort CE, YSK og krankurs G8? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Hvem er vi? Vi er en humørfylt gjeng som bygger større betongkonstruksjoner på anlegg over store deler av landet. Firmaet ble etablert i 2002, og vi har snart 20 år bak oss i betongbransjen. Vi er tariffbedrift, med gode lønn- og pensjonsvilkår. Vi jobber i hovedsak turnus, og får derfor en familie på jobb og en hjemme.  Samholdet blant de ansatte og flat struktur er viktig for oss. Mer info finner du om oss her på hjemmesiden vår.

Arbeidsoppgavene er i hovedsak krankjøring på våre anleggsprosjekter, og transport mellom prosjektene ved opp/nedrigging. Når det ikke er behov for kraning vil du bistå kollegaene dine med forefallende arbeid som forskaling og armering, samt hjelpe til under støp. Du vil ha ansvar for vedlikehold av bil, kran og utstyr og vi ser gjerne at du også tar opplæring på vår nye flotte Putzmeister pumpebil.

Kvalifikasjoner:

  • Førerkort CE
  • YSK
  • Kranførerbevis G8
  • Gjerne også A0 Grunnkurs for betongtransportør, båndbilsjåfør og pumpebiloperatør.

Personlige egenskaper:

Du er selvstendig, pålitelig og pliktoppfyllende. Jobben er fysisk krevende, så du bør ha god helse. Du er nøyaktig, ansvarsbevisst og samarbeidsvillig. Har du i tillegg erfaring fra anleggsarbeid, god humor og trives blant sosiale kollegaer? Da bør du ikke nøle med å ta kontakt!

Søknadsfrist: Snarest!

Send søknad og CV til Anne Grethe Haugholt: agg@ha-as.no

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Rolf Inge Haugholt på tlf.: 92426123